Aardappelkroketjes

Gebruik hiervoor b.v. aardappelpuree die over is van de vorige dag. Ik heb geraspte kaas door de puree gedaan, maar je kunt ook mosterd nemen.

Inspiratiebron: eigen idee

Over dit recept

Type gerecht:
Kooktijd: 30 minuten (20 bereiden, 10 wachten)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • koude aardappelpuree
  • geraspte pittige kaas
  • bloem
  • losgeklopt ei
  • paneermeel
  • olie

Bereiding

Meng de geraspte kaas door de puree. Vorm met je handen kleine kroketjes. Zet 3 borden klaar met resp. bloem, losgeklopt ei en paneermeel.

Rol de kroketjes door de bloem, het ei en het paneermeel en leg op een bord.

Verhit een laagje olie in b.v. een wok en bak de kroketjes snel rondom bruin. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.

Eet smakelijk.