Champignons met kruidenkaas

Deze champignonnetjes kun je bijvoorbeeld als een klein voorgerechtje of als onderdeel van een hapjesbuffet serveren.

Inspiratiebron: eigen recept

Over dit recept

Type gerecht:
Kooktijd: 25 minuten (10 bereiden, 15 wachten)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 4 grote kastanjechampignons
  • bakje kruidenkaas (light)
  • bosuitje, gesnipperd
  • geraspte kaas

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Maak de champignons met een keukenpapiertje schoon. Snijd het steeltje eruit.

Meng ongeveer 1 eetl fijngesneden bosui door een half bakje kruidenkaas.

Vul de champignons met het mengsel en bedek met geraspte kaas.

Leg ze in een licht ingevet ovenschaaltje en zet 10 - 15 minuten in de oven of tot de kaas gesmolten is en een kleurtje krijgt.

Eet smakelijk.

Tip: vervang de bosui door bieslook.