Trifle met kersen en bitterkoekjes

Een dessert dat je snel maakt en verrassend van smaak is.

Inspiratiebron: okoko recepten

Over dit recept

Type gerecht:
Kooktijd: 10 minuten (10 bereiden, 0 wachten)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 3 bitterkoekjes, in stukjes gebroken
  • 1 eetl kirsch
  • 125 ml zure room
  • 1 eetl witte basterdsuiker
  • 1/2 blik kersenvlaaivulling + 3 eetl extra
  • vanillevla

Bereiding

Verdeel de stukjes bitterkoek over 2 glazen en besprenkel ze met de kirsch.

Roer de basterdsuiker door de zure room.

Verdeel de vlaaivulling over de koekjes. (Zet eventueel tot gebruik in de koelkast).

Giet er vanillevla over en schep er de zure room op.

Garneer met 1 1/2 eetl vlaaivulling.